دوازدهمین روز

دوازدهمین روز
فروشگاه عرضه کتاب و محصولات فرهنگی مذهبی تبیان وابسته به اداره تبلیغات اسلامی شهرستان اشکذر، آماده دریافت سفارش های شما با کمترین قیمت می باشد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر به اداره مراجعه نمایید یا با شماره های درج شده در اطلاعیه تماس بگیرید.
تبلیغات اسلامی شهرستان اشکذر مسابقه ای به مناسبت عید سعید غدیر با اهدای جوایز نقدی به برندگان برگزار می کند.
برای ارسال پاسخ به این مسابقه تا ۲۰ مرداد ماه فرصت هست و می بایست پاسخ متنی سوالات را به شماره مندرج در پوستر به پیام رسان های واتساپ و ایتا ارسال نمایید.
اداره تبلیغات اسلامی شهرستان اشکذر به مناسبت ماه مبارک رمضان، مسابقه ضیافت نور را برگزار میکند. مهلت پاسخ به سوالات پایان ماه رمضان و نحوه ارسال پاسخ ها، ارسال متنی آنها به شماره درج شده در پوستر در پیام رسان واتساپ می باشد.
اداره تبلیغات اسلامی شهرستان اشکذر در نظر دارد به مناسبت میلاد حضرت ولی عصر (عج) مسابقه ای برگزار کرده و به برندگان به قید قرعه جوایز ارزنده ای اهدا کند.
سوالات به شرح ذیل می باشد.
۱- آیه ای از قرآن در مورد امام زمان (عج) همراه با ترجمه بنویسید.
۲- سه مورد از وظایف منتظر واقعی امام زمان (عج) را ذکر کنید.
۳- سه مورد از انتظارات امام زمان (عج) نسبت به شیعیانش را بنویسید.
۴- چهار دعا یا زیارت در رابطه با امام زمان (عج) را فقط نام ببرید.
۵- چهار مورد از اعمال شب نیمه شعبان را ذکر کنید.
عموم شهروندان شهرستان اشکذر می توانند با پاسخ به همین مطلب و درج نام و نام خانوادگی، کد ملی و شماره همراه خود در این مسابقه شرکت نمایند. یا پاسخ و اطلاعات خود را به شماره ۴۶۱۲-۳۷۴-۹۱۳ در فضای مجازی ارسال نمایند.
مهلت مسابقه نیز تا ۳۱ فروردین ماه می باشد.
روابط عمومی تبلیغات اسلامی شهرستان اشکذر
به گزارش کارشناس فرهنگی اداره تبلیغات اسلامی شهرستان اشکذر در ایام تابستان ۹۸ در ۱۰ پایگاه کلاس های اوقات فراغت برگزار گردید. از خصوصیات این کلاس ها رایگان بودن و استفاده از اساتید حوزوی بود. لازم به ذکر است با وجود مشکلات خصوصا عدم اعتبار دولتی در این کلاس ها هرروزه از دانش آموزان پذیرایی به عمل آمد و شرکت کنندگان در این کلاس ها در اردوی پایان دوره که شامل بازدید از شرکت فولاد آلیاژی و همچنین زیارت امامزاده سید کافی و کوهنوردی و صرف ناهار بود شرکت نمودند.
این کلاس ها در مسجد حاجی غلام ، حسینیه دو شهید، مسجد امام حسن مجتبی (ع)، مسجد جامع رضوانشهر، بندرآباد و حسن آباد برگزار گردید و در هر مکان دانش آموزان دختر و پسر به صورت جداگانه و اساتید مجزا به فراگیری معارف دینی پرداختند. از محسنات این کلاس ها شروع آن بلافاصله از شروع تعطیلات تابستانی و تا آخرین روزهای شهریورماه می باشد و هنوز در مسجد حاجی غلام اشکذر در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه از ساعت ۱۶:۳۰ الی ۱۷:۳۰ به صورت رایگان همراه با پذیرایی ادامه دارد.
در آخر از بیش از۳۰ نفر از اساتید و دست اندر کاران این طرح توسط امام جمعه اشکذر و رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان اشکذر تقدیر و تشکر به عمل آمد و هدیه ای به ایشان تقدیم گردید.
در پایان از شرکت فولاد آلیاژی به جهت حمایت های معنوی و مادی کمال تقدیر و تشکر را داریم.
کارشناس امور فرهنگی و تبلیغ : حجت الاسلام ذاکری نیا
روز گذشته مورخ ۵ مهرماه، طی مراسمی پیش از برگزاری نماز جمعه در مصلی شهر اشکذر، با حضور امام جمعه اشکذر، فرمانده نیروی انتظامی و فرمانده ناحیه مقاومت بسیج و رئیس و کارشناس فرهنگی اداره تبلیغات اسلامی شهرستان اشکذر، از آقایان غلامرضا جعفری به عنوان پیرغلام و مسئول هیئت عزاداری عاشورای اسلام آباد رستاق، محمدرضا بابارحیم به عنوان پیرغلام و عضو هیئت حضرت جوادالائمه (ع) اشکذر و محمدحسن باقری به عنوان رئیس محترم شورای هیئات مذهبی شهرستان اشکذر، تقدیر و تشکر به عمل آمد و هدایایی به یادگار به این عزیزان خادم امام حسین (ع) تقدیم گردید.
اولین جلسه از کارگروه فرهنگی اجتماعی شهرستان اشکذر با حضور رئیس، کارشناسان اداره تبلیغات اسلامی و نمایندگان ادارات بهزیستی، آموزش و پرورش، ناحیه مقاومت بسیج در تاریخ ۱۴ مرداد ماه در این اداره برگزار گردید.
سرهنگ اسلامیان ضمن ارائه توضیحاتی درباره مرکز اندیشه ورزی و کارگروه های مربوطه که در راستای حل مشکلات شهرستان تشکیل گردیده، وظیفه اصلی این کارگروه را شرح دادند و از اعضا درخواست کردند تا ضمن حضور مستمر در جلسات برای طرح و حل مشکلات فرهنگی، اجتماعی و جوانان شهرستان نظرات خود را بیان نمایند.
ذاکری نیا کارشناس امور فرهنگی تبیلغات اسلامی، مشکلات مهاجرین، بزهکاری و ازدواج را از مسائل اصلی شهرستان نام برد و ضمن بیان سخنان رهبری درباره تاکید در مورد ازدواج و ارائه آمار ازدواج و طلاق ، عدم پرداختن به ازدواج جوانان را از عوامل ایجاد فحشا و بزهکاری دانست.
آقایان اسماعیلی کارشناس قرآنی تبلیغات اسلامی، دهقان معاونت آموزش و پرورش، میرحاجی ریاست بهزیستی، فلاح کارشناس آموزش و پرورش و دیگر اعضا نیز نظرات خود را ارائه دادند.
میرحاجی با بیان گزارش عملکردی از فعالیت اداره بهزیستی،از راه اندازی مرکز اورژانس اجتماعی شهرستان خبر داد و آمار شناسایی شده ای از همسرآزاری ، اقدام به خودکشی و دیگر موارد آسیب های اجتماعی را ارائه نمود.
ضمن اینکه حضار بر روی پشتوانه ی علمی و پژوهشی طرح و حل مشکلات هم نظر بودند، دهقانی رئیس تبلیغات اسلامی بر ایجاد کمیته های تخصصی در کارگروه ها تاکید داشت.
این جلسه ۱ ساعته در ساعت ۱۳ به پایان رسید که تصاویری از آن را در زیر مشاهده می نمایید.
حجت الاسلام دهقانی اشکذری رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان اشکذر در ۳۱ خردادماه به مناسبت روز تبلیغ و اطلاع رسانی دینی و تاسیس سازمان تبلیغات اسلامی به فرمان امام خمینی (ره) در سال ۱۳۶۰ در جمع نمازگزاران جمعه در راستای اهداف و فعالیت های سازمان تبلیغات اسلامی در مسائل قرآنی، فرهنگی، اجتماعی و سیاسی مطالبی ایراد نمود.
قبل از نماز جمعه نیز، به مناسبت روز تبلیغ و اطلاع رسانی دینی و تاسیس سازمان تبلیغات اسلامی به فرمان امام خمینی (ره) شیرینی و شربت بین مردم توزیع گردید.
امام خمینی (ره): «مسأله تبلیغات یک امر مهمی است که می شود گفت که در دنیا در رأس همه امور قرار گرفته است، و می توان گفت که دنیا بر دوش تبلیغات است… باید با تبلیغات صحیح، اسلام را آن گونه که هست به دنیا معرفی نمایید … توجه داشته باشید که بالاترین چیزى که مىتواند این انقلاب را در این جا به ثمر برساند و در خارج صادر کند، تبلیغات است، تبلیغات صحیح.»
تبلیغات، به معنای مجموعه اعمال گفتاری، نوشتاری، رفتاری و تصویری است که به منظور نفوذ و تاثیر گذاری در شخصیت، افکار، عقاید و احساسات مخاطبان سازماندهی می شود و برای جهت بخشیدن به آنان در راستای هدف ومقصدی مشخص، هویت پیدا می کند. تبلیغات در بینش و فرهنگ اسلامی از جایگاه رفیع و ویژهای برخوردار است.
بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، نهاد شورای عالی تبلیغات اسلامی در اول تیرماه ۱۳۶۰ به صورت نهادی منسجم، مستقل و وابسته به ولایت فقیه با اراده امام (ره) و به منظور پرداختن به امر تبلیغات به وجود آمد.
این نهاد انقلابی در سیر تکاملی خود، در ۱۴/۱/۱۳۶۸ با دست خط مبارک امام خمینی (ره) به سازمان تبلیغات اسلامی تغییر نام یافت و آیتالله جنتی از سوی ایشان به ریاست این سازمان برگزیده شد.
تصویب وظایف اساسی سازمان تبلیغات اسلامی
پس از ارتحال امام (ره) و پایان هشت سال دفاع مقدس، ضرورت گسترش فعالیتهای فرهنگی و تبلیغی دو چندان شد و رهبر آگاه و دلسوز انقلاب اسلامی در دیدار با مبلغان، مسئولان و کارگزاران فرهنگی کشور برای تبلیغ و استفاده از راه های نوین تبلیغ تأکید ورزیدند تا آن که درتاریخ ۱۱/۴/۷۱ مقام معظم رهبری هیأت امنای سازمان تبلیغات اسلامی را تعیین و آیتالله جنتی را به ریاست هیأت امنا انتخاب فرمودند و در تاریخ ۸/۴/۷۱ حجتالاسلام و المسلمین محمدی عراقی را به عنوان رئیس سازمان منصوب کردند.
از اقدامات اولیه هیأت امنا، تصویب وظایف اساسی سازمان بود که توسط مقام معظم رهبری در تاریخ ۲۶/۱۲/۱۳۷۱ به سازمان تبلیغات اسلامی ابلاغ شد. وظایف سازمان در ۲۱ مورد به شرح زیر تدوین شده است:
۱- سیاستگذاری، برنامهریزی، هدایت، سازماندهی، پشتیبانی و نظارت بر تبلیغات دینی مردمی.
۲- زمینهسازی برای سازمان یافتن نیروهای مؤمن و پیدایش تشکلهای لازم و برنامهریزی و هماهنگی به منظور تقویت و هدایت مداوم انجمنهای اسلامی و جمعیتهای مشابه و نظارت بر فعالیت آنها در جهت ارتقاء کیفیت حضور نیروهای حزبالله در صحنههای فرهنگی و اجتماعی.
۳- تلاش در جهت احیا و اشاعه معارف، فرهنگ و تاریخ تشیع از همه راههای ممکن با تأکید بر وحدت تمام مذاهب اسلامی و حراست از آن، با همکاری مراجع و نهادهای ذیربط.
۴- تحقیق و بررسی در خصوص تبلیغات سوء و تهاجم فرهنگی دشمنان و شناسایی و تحلیل ترفندهای تبلیغی علیه اسلام و انقلاب اسلامی، با هماهنگی سایر دستگاههای ذیربط و ارائه سیاستهای لازم در جهت خنثیسازی آنها و تنویر افکار عمومی.
۵- انجام مطالعات راهبردی و بررسیهای کاربردی در زمینه نیازهای فرهنگی اقشار مختلف جامعه به ویژه جوانان و طراحی برنامهها و شیوههای تبلیغی نوین و اصلاح و احیای روشهای سنتی در تبلیغات اسلامی.
۶- تدوین و انتشار کتب و نشریات مناسب و ضروری به منظور معرفی فرهنگ و تمدن اسلامی و تبیین مواضع انقلاب اسلامی و انجام پژوهشهای لازم به ویژه در زمینه نظام تربیتی، مبانی سیاسی، اقتصادی، فرهنگی حکومت اسلامی وحمایت از پژوهشگران متعهد.
۷- تلاش در جهت هدایت افکار عمومی با استفاده از رسانه های همگانی و فعالیت مستقیم رسانه ای در صورت لزوم.
۸- شناسایی، معرفی آثار نمونه فرهنگی، هنری افراد و شبکه های تبلیغی- مردمی ِ جامعه اسلامی، تهیه، عرضه فراوردهها و آثار نمونهی فرهنگی – هنری در جهت ارائه الگوهای مناسب هنرمندان متعهد ، انقلابی و حمایت از آنان.
۹- برنامهریزی، زمینهسازی و انجام اقدامات لازم برای هر چه فعالتر شدن افراد تأثیرگذار، مانند: روحانیون، دانشگاهیان، معلمان و هنرمندان در جهت رشد فرهنگ اسلامی و مقابله با آثار نامطلوب فرهنگهای بیگانه.
۱۰- برنامه ریزی، نظارت و هماهنگی در برگزاری هر چه بهتر مراسم و شعائر انقلابی و دینی در داخل و خارج از کشور با مشارکت کلیه نهادهای مردمی و دولتی.
۱۱- همکاری با وزارتخانهها، دستگاههای دولتی و وابسته به دولت و نهادهای انقلابی، به منظور تعمیق و گسترش فرهنگ و معارف اسلامی در محیط سازمانهای دولتی و نهادهای انقلابی.
۱۲- تأسیس و اداره مؤسسات آموزشی و مراکز دانشگاهی در جهت تربیت مبلغان کارامد، هنرمندان متعهد و مربیان دینی.
۱۳- تأسیس مراکز اطلاعرسانی تخصصی، تبلیغی و دینی .
۱۴- سازماندهی و اعزام مبلغ در سراسر کشور به ویژه مناطق محروم با همکاری روحانیت و مردم.
۱۵- سازماندهی و اعزام مبلغ و مربی به خارج از کشور با همکاری مراجع ذیربط.
۱۶- هدایت و حمایت انجمنهای اسلامی و تشکلهای اسلامی- مردمی خارج از کشور و نظارت بر آنها.
۱۷- برنامهریزی فرهنگی و تبلیغی جهت ایرانیان و علاقهمندان فرهنگ فارسی در خارج از کشور ضمن تأکید بر خدمات متقابل اسلام و ایران، با همکاری و هماهنگی مراجع ذیربط.
۱۸- برگزاری کنفرانسها، جشنوارهها و نمایشگاههای بینالمللی مردمی در داخل و خارج از کشور به منظور تعمیق و گسترش معارف اسلامی و فراهم کردن زمینه شرکت هنرمندان و شبکههای تبلیغی- مردمی در کنفرانسها، نمایشگاهها و جشنوارههای فرهنگی.
۱۹- انجام همکاریهای فرهنگی – تبلیغی با مراکز اسلامی و فرهنگی داخل کشور و مراکز اسلامی و فرهنگی خارج از کشور در راستای اهداف سازمان و به منظور تأمین ارتباط افراد و مراکز اسلامی و فرهنگی- مردمی داخل کشور با سایر ملل و ایجاد زمینههای فرهنگی برای تألیف قلوب آنان با هماهنگی سایرمراجع ذیربط.
۲۰- نظارت بر ترجمه متون دینی و تعیین ضوابط و مقررات مربوطه به تهیه، ترجمه و انتشار این متون جهت استفاده در خارج از کشور.
۲۱- نظارت بر چاپ و نشر قرآن کریم و انجام فعالیتهای قرآنی از طریق تربیت مربی، تدوین جزوات آموزشی و همکاری با وزارتخانههای زیربط جهت گسترش آموزش و معارف قرآن کریم.
مقام معظم رهبری، در مورد سازمان تبلیغات فرموده اند: «ما معتقدیم این مجموعه ای که امروزه به عنوان سازمان تبلیغات اسلامی گرد هم آمده اند، بالاترین و منسجم ترین مجموعه ای است که در طول تاریخ تبلیغاتمان داشته ایم. چهره نورانی اسلام را برای جهانیان روشن نمایید که اگر این چهره با آن جمال جمیل که قرآن و سنّت در همه ابعاد به آن دعوت کرده اند، از زیر نقاب مخالفان اسلام و کج فهمی های دوستان خودنمایی نماید، اسلام جهانگیر خواهد شد».